Kontakti

Prenotoni vizitën tuaj në Qendrën Ekspozuese “Matka”

Na vizitoni dhe mësoni diçka më shumë për botën e energjisë elektrike. Qendrën mund ta vizitojnë të gjithë të interesuarit. Keni mundësi të prenotoni vizitë në grup ose të na vizitoni gjatë orarit të punës së Qendrës. Ju mirëpresim!