Mësim/ Eksperimente bëje vet

Në këtë pjesë, nëpërmjet eksperimenteve interesante dhe të dobishme, lojërave do të mund të mësoni diçka më shumë për energjinë elektrike. Juaja është të bëni ushtrimet dhe eksperimentet, kurse e jona është që vazhdimisht t’iu ofrojmë sfida të reja dhe “të freskëta”.