Libra/ Dokumente

Mirë se erdhët në këndin e atyre që duan më seriozisht të futen në botën e energjisë elektrike dhe të mësojnë diçka më shumë. Pikërisht këtu mund të gjenden librat, dokumentet dhe literatura profesionale, të cilat do t’iu ndihmojnë të zbuloni sekretet e kësaj bote të mrekullueshme të energjisë elektrike.