Книги/Документи

Добре дојдовте во делот наменет за оние што сакаат посериозно да навлезат во светот на електричната енергија и да научат многу повеќе. Тука може да најдете книги, документи и стручна литература, кои ќе ви помогнат да ги откриете тајните на овој чудесен свет на електричната енергија.