Посетете нè

Закажете посета на изложбениот центар матка

Посетете нè и научете нешто ново од светот на електричната енергија. Центарот може да го посетат сите заинтересирани. Имате можност да закажете групна посета или пак да нè посетите во работното време на центарот. Ве очекуваме!

 

Работно време:

Понеделник-петок (со закажување)
Викенд: 10:00h -15:00h