Настан на месецот

Со особена чест и радост се приклучивме во одбележувањето на светски познатата хуманитарна иницијатива “Pay it forward” (Продолжи понатаму).
На 28.04 – Сабота во Градскиот парк (Скопје) на „Школка“ со сите кои правеа и сакаат да прават добри дела, без да добијат нешто за возврат 😉