Ден на Тесла

Ве известуваме дека капацитетот за посетители и учесници на одбележувањето на „Денот на Тесла“ е пополнет.

Ви благодариме на сите за покажаниот интерес! За сите кои се пријавија – едвај чекаме да се дружиме во вторник, а оние кои не успеаја – ве чекаме секој ден, освен понеделник, од 10:00 до 15:00 часот да учиме нови работи за електричната енергија преку забава и експерименти.