Dita e Teslës

Ju njoftojmë se kapaciteti për vizitorë dhe pjesëmarrës në shënimin e “Ditës së Teslës” është i plotësuar.

Ju faleminderit të gjithëve për interesimin e shprehur! Për të gjithë ata që u paraqitën – mezi presim të shoqërohemi në ditën e martë, ndërsa ata të cilët nuk patën sukses – ju presim çdo ditë (përveç ditës së hënë), nga ora 10:00 deri në orën 15:00 për të mësuar gjëra të reja për energjinë elektrike përmes argëtimit dhe eksperimenteve.