Vizitoni Matkën vetëm me një klik

Turi virtual “Matka from above” është pjesë e projektit “Macedonia from above” e bërë nga Bojan Trençevski.

Kjo platformë është miratuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, ofron përmbajtje të dobishme digjitale për monumentet natyrore dhe kulturore historike në vend.

Më shumë…